Les obres de la planta baixa i primera planta de l’edifici de El Molí de Molins de Rei avancen a bon ritme i es preveu finalitzin abans de l’estiu

Societat.

Fase final obres edifici El Molí.
Fase final obres edifici El Molí.

L'alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d'alcalde, regidor d'obres i Fira, Ramon Sánchez, van fer una visita d'obres a la planta baixa de l'edifici de El Molí per veure l’evolució de les obres. A la visita els van acompanyar tècnics municipals i la redactora del projecte i directora de l’obra, Rosa Bertran, de l’AMB.

Les obres de la planta baixa i primera planta de l'edifici de El Molí, antiga fàbrica de filatures Ferrer i Mora, que es van iniciar a principis d'agost i avancen a bon ritme, la previsió és acabar-les durant el mes de juny de 2023.

A més, es treballa amb l'objectiu de poder disposar per ús ciutadà de la planta baixa durant el mes d'abril, un espai diàfan d'uns 550 m² amb possibilitat d'acollir diverses activitats firals, culturals o expositives.

L’alcalde, Xavi Paz, ha afirmat que “la recuperació del patrimoni ha estat una de les prioritats d’aquest govern i aquest projecte de l’edifici de El Molí ens fa especial il·lusió ja que suposarà la creació d’una nova centralitat del municipi, juntament amb la plaça U d’octubre, i un espai pel gaudi dels ciutadans i per a desenvolupar les activitats de la vila”.

El primer tinent d'alcalde, regidor d'obres i Fira, Ramon Sánchez, ha volgut destacar que “aquest espai polivalent tindrà un paper important per a encabir expositors i activitats de les futures Fires de la Candelera”.

En aquests moments s'han executat els treballs de demolició, la millora del paviment de la planta baixa i l'obertura al sostre que permetrà la connexió de les dues plantes –planta baixa i primera planta-. L'adjudicació de les obres va ser per a l'empresa URCOTEX Immobiliària SL per un import de 1.837.334,58 € + IVA.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article