Mossos de l'Hospitalet van detenir i empresonar un home com a presumpte autor de dos robatoris violents al municipi amb arma de foc

Societat.

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis, els agents desplaçats al lloc van aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor dels robatoris.
Gràcies a la informació facilitada pels testimonis, els agents desplaçats al lloc van aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor dels robatoris.

La investigació es va iniciar el dia anterior, cap a les 11:00 hores quan els agents van tenir coneixement d'un robatori amb violència i intimidació en una carnisseria de l'Hospitalet de Llobregat.

Es tractava d' un home, que portava una caputxa i una mascareta per evitar la seva identificació, havia irromput a l'establiment mentre exhibia una arma de foc. Va aconseguir endur-se els diners de de la caixa enregistradora i va fugir del lloc.

L'endemà, cap a les 16:00 hores, els investigadors van tenir coneixement d'un segon robatori violent en aquesta ocasió en una fruiteria, situada a uns 300 metres del primer establiment.

L'autor del robatori tenia elements coincidents amb el fet del dia anterior: irrupció violenta a l'establiment, l'arma de foc i novament l'ocultació del rostre amb la caputxa i la mascareta.

Aquest cop el lladre no va aconseguir el seu propòsit i va fugir de la botiga caminant, la col•laboració ciutadana va ser clau per identificar i detenir el presumpte autor dels robatoris.

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis els mossos desplaçats al lloc dels fets van iniciar una recerca per la zona i van aconseguir localitzar el lladre, que s'havia refugiat en una porteria propera. Durant l'escorcoll els agents van localitzar un ganivet de grans dimensions i una arma de foc simulada.

Posteriorment, gràcies a les gestions d'investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir relacionar el detingut amb el primer robatori. L'arrestat, amb cinc antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article