Un acord entre PSC i Comuns permetrà construir 11 pisos d’ habitatge social a Sant Vicenç dels Horts

Política.

Una imatge de la reunió.
Una imatge de la reunió.

El grup municipal del PSC-Sant Vicenç en Positiu i el de Sant Vicenç en Comú-Podem han signat un acord per a l’aprovació de la modificació del Pla General Metropolità en l’àmbit UA5.

El pacte suposa un pas molt important per dignificar part del tram de la carretereta de Sant Boi que passa per Sant Vicenç, i per construir habitatge públic dins la trama urbana de la localitat.

En aquest sentit, 11 dels pisos que es desenvoluparan en aquesta pastilla seran de lloguer públic i passaran a formar part de la borsa d'habitatge de lloguer municipal.

Aquest és el quart acord assolit entre ambdues formacions durant aquest mandat. Prèviament, el PSC i els comuns havien pactat el Pla de Sostenibilitat Ambiental, el Pressupost Municipal de 2022 i el Pacte per a la Protecció Social i la Reactivació Econòmica per fer front a les conseqüències de la covid-19 a la localitat.

L’alcalde Miguel Comino ha afirmat que “ordenar i dignificar la carretereta de Sant Boi era una autèntica prioritat per al govern municipal, ja que el tram que passa per Sant Vicenç suposa molts problemes de mobilitat per a la ciutadania”.

I ha afegit: “Amb aquest acord hem fet un pas molt important per a la consecució d'un veritable parc públic d'habitatge, fet que constitueix un element clau de la nostra acció de govern.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article