Des del PSC Baix Llobregat apunten a ERC com a responsable que la Generalitat no tingui nous pressupostos pel 2023

Política.

Els socialistes carreguem contra ERC.
Els socialistes carreguem contra ERC.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda, i la viceprimera secretària d'Organització i Acció Electoral del PSC i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, acompanyats per alcaldesses, alcaldes, diputades i portaveus socialistes de la comarca, han ofert una roda de premsa per informar sobre les propostes que afecten el Baix Llobregat de les mesures elaborades pel PSC per aprovar els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023.

“ERC vol uns pressupostos d’adhesió i des del PSC en volem uns de justos per a Catalunya. Per això, Salvador Illa ha presentat, com a cap de l’oposició i com a president del primer grup del Parlament de Catalunya, una bateria de propostes i mesures amb un clar impacte social i econòmic. Estem parlant de propostes sensates que farien avançar i progressar Catalunya, i molt especialment el Baix Llobregat”, ha dit Poveda.

Que ha afegit que “apel•lem a la responsabilitat d’un govern que està en minoria. No s’entendria que ERC digués no a aquesta oferta, i més tenint en compte que, per la seva irresponsabilitat i la del president Aragonès, Catalunya no tindrà uns pressupostos l’1 de gener.”

El primer secretari de la federació socialista ha recordat que la proposta presentada al Parlament inclou importants mesures que generarien “prosperitat social i econòmica” per a la comarca del Baix Llobregat i per a Catalunya com són l’ampliació de l’Aeroport d’ El Prat.

La garantia que no es tramitaran mesures que puguin suposar impediments al manteniment i al desenvolupament de l’activitat agrària i productiva del Delta del Llobregat; l’actualització del projecte de perllongament de la línia L3 de metro entre Zona Universitària i Esplugues Centre.

La redacció del projecte constructiu d’ampliació i integració urbana de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils a Manresa; la licitació de les obres de millora del tram Olesa de Montserrat – Collbató, la millora de les Estacions de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de la conca del Llobregat.

Així com la millora de l’atenció sanitària i la construcció i ampliació de diversos centres sanitaris i sociosanitaris, o la construcció dels instituts pendents a diversos municipis.

Per la seva part, Lluïsa Moret ha dit que les propostes presentades pel PSC busquen "fer avançar Catalunya" des de tres grans objectius: la cerca de la prosperitat, el benestar de la població, i la sostenibilitat i la transició ecològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article