L’Ajuntament de Molins de Rei renova el conveni amb les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons Riera del Molí i El Pla

Economia.

Noves subvencions a les associacions dels polígons.
Noves subvencions a les associacions dels polígons.

L’Ajuntament de Molins de Rei i les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons industrials Riera del Molí i El Pla han renovat el conveni de col•laboració fins a l’octubre del 2023. El primer conveni es va signar al 3 de juny de 2021 i ha estat vigent fins al 30 de juny de 2022.

L’objectiu del primer conveni va ser fomentar la col•laboració entre l’associacionisme empresarial, dinamitzar i promocionar els polígons i especialment, a causa de la important afectació econòmica de la COVID-19, impulsar la reactivació de les empre-ses ubicades als polígons de Molins de Rei, per evitar la pèrdua de llocs de treball i crear nous llocs de treball.

Tal com ha explicat el regidor d’empresa i activitat, Jordi Pradell, “un primer conveni que ha tingut bons resultats i és per això que continuem apostant per treballar de forma conjunta”.

En el segon conveni, es mantenen els objectius proposats en el primer; i com a novetats, s’acorda crear un pla específic de treball i impulsar la creació de comunitats energètiques i la certificació de qualitat dels polígons.

Tal com ha afirmat l’alcalde, Xavi Paz, “els polígons industrials van més enllà que l’ocupació i la riquesa, són una oportunitat de futur, per generar energia sostenible – aprofitant l’espai de les cobertes – i també per millorar la mobilitat de la vila – amb les noves rotondes i vials-”.

En el marc del primer conveni es va destinar una subvenció per part de l’Ajuntament a cadascuna de les associacions de 14.500 €; enguany s’augmenta l’aportació fins a 15.225 €, per tant, un total de 30.500 €. Carles Guilera, president de l’Ass.

Empresaris del polígon Riera del Molí, ha agraït el compromís del consistori per col•laborar amb els polígons, afirmant que “som un factor dinamitzador de la vila”.

En aquest sentit, José Saiz, president de l’Ass. Empresaris del polígon El Pla, ha explicat que “la signatura d’aquest segon conveni és molt important per aconseguir més recursos i ocupació als polígons”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article