Es mantenen a Avanza el servei de bus al Baix Llobregat sud les jornades de protesta pels dies 9 i 11 de gener i només funcionaran els serveis mínims

Societat.

Es vol denunciar el mal estat de la flota que arriba al punt de que els vehicles es cremen per antiguitat i lamentable manteniment
Es vol denunciar el mal estat de la flota que arriba al punt de que els vehicles es cremen per antiguitat i lamentable manteniment

Els treballadors i treballadores de les línies d’autobús diürn i de Nitbus que operen al Baix Llobregat sud i que opera l’UTE Avanza segueixen protestant i mantenen les aturades previstes pels dies 9 i 11 de gener.

Aquesta aturada implica que els busos circularan segons els serveis mínims en els horaris que estableix el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Així, el dilluns 9 de gener s’aturaran de 2.30 h a 5.30 h (20% del servei), de 6.30 h a 9.30 h i de 16.30 h a 19.30 hores (40% del servei).

Finalment, el dimecres 11 de gener la vaga serà de 3 h a 6 h (20% del servei), de 7 h a 10 h i de 17 h a 20 h (40% del servei). L’única línia que quedarà exempta de les aturades serà l’L88, ja que no té alternatives de servei i circularà al cent per cent.

La finalitat de les jornades de vaga és reivindicar avanços en les condicions laborals, ja que, segons precisen el conveni resta paralitzat des del 2019.

Denuncien en mal estat dels autobusos que realitzen el servei pels nostres municipis que presenten avaries, interiors deteriorats i problemes de funcionament, com el de les rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda. Així mateix, reclamen que la companyia compleixi el que va prometre i posi en circulació vehicles nous amb totes les garanties.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article