El Consell Comarcal posa en marxa el Programa de Benestar Emocional del Baix Llobregat

Salut.

Un conjunt d’accions encaminades a millorar el benestar i la salut emocional dels infants i joves de la comarca.
Un conjunt d’accions encaminades a millorar el benestar i la salut emocional dels infants i joves de la comarca.

Amb el finançament de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, aquest programa tindrà continuïtat fins al mes de juny de 2023 i comptarà amb tot un seguit d’accions i projectes que pretenen incidir en la millora d’un aspecte tan cabdal i de tanta actualitat com és la salut emocional.

Amb aquest programa, impulsat per l’Àrea d’Acció Social i Salut del Consell Comarcal, amb estreta col•laboració amb l’Àrea d’Infància i Adolescència, l’Àrea de Joventut i l’Àrea d’Educació, es desplegaran pel territori del Baix Llobregat diferents projectes d’intervenció i accions formatives.

El Programa de Benestar Emocional, té l’objectiu d’incidir en la sensibilització, prevenció, detecció, intervenció i tractament de la salut emocional i fer-ho a través d’accions que impliquin a la comunitat, als i les joves, a les seves famílies i als i les professionals que hi intervenen.

Així doncs, en el marc d’aquest programa i al llarg dels pròxims mesos, des del Consell Comarcal i amb la col•laboració de diferents entitats del Tercer Sector, es posaran al servei de la ciutadania i dels agents socials tot un seguit de serveis.

Tals com; Punts d’atenció per a joves, serveis d’assessorament per a famílies, formacions i capacitacions per a professionals, tallers en escoles i instituts, dinamització de xarxes comunitàries i també una guia de recursos.

El benestar emocional és un aspecte clau per garantir la bona salut i un desenvolupament personal i social satisfactori dels nostres infants i joves, i esperen que tot aquest conjunt d’accions pugui revertir de manera positiva al territori.

En els pròxims mesos, continuaran informant sobre els diferents projectes del Programa. Per a més informació al respecte podeu contactar a abss@elbaixllobregat.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article