L'Ajuntament de Pallejà està implementant la reivindicació als espais públics per la igualtat i drets de les persones LGTBI+

Societat.

A més de tasques de senyalització cognitiva i actualització d'estacionaments per a persones amb discapacitat.
A més de tasques de senyalització cognitiva i actualització d'estacionaments per a persones amb discapacitat.

En primer lloc, l'equip tècnic municipal té previst pintar als passos de vianants de la zona esportiva i al de davant de l'Ajuntament (a l'avinguda Prat de la Riba) una franja lila en cada extrem amb el text «Pas a la igualtat». A més, en aquest sentit, sota els STOPS de diversos carrers, es col•locarà la paraula «violències».

Els senyals objecte de la intervenció estan situades a la Garalda, Verdaguer, Àngel Guimerà, a l'Oreig, a l'entrada al camp de futbol, davant la Sala Pal•làdius i al voltant de l'Ajuntament.

D'altra banda, també es preveu pintar una franja LGTBI+ als passos de vianants del carrer Església amb Molins Parera i a l'avinguda Prat de la Riba amb el Castell i amb l'Església.

En segona instància, i amb l'objectiu de garantir la seguretat de la canalla, el consistori durà a terme tasques de senyalització cognitiva amb el recordatori «Atura't, Mira, Cotxe Aturat, Creua» al terra dels passos de vianants.

En concret, la senyalització estarà situada a la ronda Santa Eulàlia, a Roger de Llúria, a Enric Granados, a la ronda Montmany, a Ramon Llull i a Molins Parera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article