El candidat del PSC a l'alcaldia de Torrelles afirma que si és alcalde “la transparència, la participació ciutadana i el diàleg” seran les seves banderes

Política.

Una imatge de la presentació del candidat.
Una imatge de la presentació del candidat.

El portaveu del PSC a Torrelles, Joan Carles Martínez, ha presentat públicament aquest dissabte la seva candidatura a l’alcaldia del municipi. Ho ha fet a Ca la Cinta i acompanyat per la portaveu socialista al Senat, Eva Granados, i pel primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda.

Martínez ha dit que Torrelles és un poble “extraordinari” i “magnífic”, però ha lamentat que “la inèrcia” dels governs municipals dels darrers 12 anys “ens estan portant a un estancament i a un fre del nostre progrés com a municipi.”

I ha remarcat: “És tant important preservar el nostre entorn com que les nostres veïnes i veïns tinguin benestar. Per això, quan governem demostrarem que és possible que Torrelles tingui uns serveis públics de qualitat i, al mateix temps, mantenir la nostra essència com a poble.”

“Tenim un govern local que permanentment es queixa que no disposa de recursos per implementar projectes i mesures, però que no treballa per aconseguir-ne més. La feina que es fa ha de donar resultats i, com a ajuntament, hem de tenir els recursos per portar-la a terme. Els socialistes ja hem demostrat en altres administracions que sabem trobar recursos allà on cal”, ha afirmat.

Així mateix, el candidat del PSC ha dit que si és escollit alcalde farà de la transparència, la participació ciutadania i el diàleg tres de les seves banderes: “Torrelles necessita molta més transparència en la gestió dels recursos públics i molta més participació de la ciutadania. No pot ser que la participació s’entengui només com una eina de comunicació; cal entendre-la des de la convicció que és l’única forma d’implementar canvis que perdurin en el temps", ha emfatitzat.

Martínez ha afegit que el PSC és el partit del diàleg perquè “no imposem res, parlem amb tothom i forgem acords per millorar la vida de la ciutadania.”

Per la seva part, Eva Granados ha defensat que Martínez “és la millor garantia perquè Torrelles preservi el seu caràcter i, al mateix temps, tingui una bona qualitat de vida. Les veïnes i els veïns del municipi saben que el PSC és el punt de trobada per avançar en drets socials. Perquè saben que el PSC és l’únic partit que defensa el progrés i la justícia social, és a dir, el creixement de l’economia, l’ocupació i els serveis.”

Finalment, Antoni Poveda ha assenyalat que “el Joan Carles representa la proximitat, el progrés i la voluntat de no deixar ningú enrere que representem els i les socialistes al Baix Llobregat.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article