Sara Roca pren el relleu de Xavier Serret a ERC Abrera

Política.

Roca ha estat escollida per unanimitat per l’Assemblea de la Secció Local d’ERC Abrera com a cap de llista per a les municipals de 2023.
Roca ha estat escollida per unanimitat per l’Assemblea de la Secció Local d’ERC Abrera com a cap de llista per a les municipals de 2023.

L’actual regidora de Salut Pública i Benestar de l’Ajuntament d’Abrera ha mostrat la seva gratitud a les companyes i companys de la secció local i ha refermat el seu compromís amb el projecte de transformació del nostre municipi iniciat el 2015.

L’actual candidata a l’alcaldia és Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny, graduada en Història i, actualment, està finalitzant el Màster Universitari de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat.

També és vocal de l’Assemblea de Dones del Baix Llobregat i l’Hospitalet d’ERC, membre de la permanent d’Indepes CCOO, Afiliats i afiliades de CCOO per la independència i la República Catalana, i sòcia d’ Òmnium Cultural.

La regidora ha destacat que, “l’objectiu és ser decisius. Hem demostrat que podem governar i governem bé. Afortunadament, tenim un equip molt ben preparat per afrontar els reptes del futur”.

També ha volgut agrair l’acompanyament de l’actual portaveu del Grup Municipal, Xavier Serret, que seguirà formant part de forma directe del seu equip.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article