Es continuarà oferint el servei gratuït de cangur municipal subvencionat per la Generalitat durant 2023 a Sant Joan Despí

Societat.

L 'Ajuntament seguirà donant cobertura a les famílies amb criatures d' entre 3 i 12 anys.
L 'Ajuntament seguirà donant cobertura a les famílies amb criatures d' entre 3 i 12 anys.

Durant el darrer trimestre del 2022, 115 famílies s'han donat d'alta en aquest servei que dona accés a 10 hores gratuïtes de cangur, un suport que vol facilitar la conciliació i la corresponsabilitat social, laboral i familiar, així com reduir les desigualtats en l'àmbit de les cures. Mitjançant aquest recurs, les famílies poden accedir a diferents serveis de recollida i cura dels seus fills i filles.

Així, s'ofereix un servei d'acompanyament als matins per portar l'infant des del domicili a l'escola.A les tardes, la recollida a l'escola per acompanyar-los a l'activitat extraescolar que realitzin o fins a casa seva.

Per últim, el servei es completa amb el cangur a casa, que consisteix en la cura al domicili de dilluns a dijous a la tarda-nit, els divendres a la tarda-nit i els dissabtes al matí i al migdia. Durant els mesos de prova, la majoria de famílies han optat pels serveis de recollida a l'escola.

Els veïns i veïnes de Sant Joan Despí que vulguin beneficiar-se del servei han de registrar-se al web sjdespi.cat. Un cop registrades i validades, disposaran d'un abonament de 10 hores mensuals de cangur en qualsevol de les modalitats que s'ofereixen.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article