El període de presentació de candidatures al Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord comença demà

Economia.

El període per presentar candidatures per al 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials comença el proper 12 de gener.
El període per presentar candidatures per al 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials comença el proper 12 de gener.

El certamen té quatre categories i premia amb 2.000 euros les millors empreses del Baix Llobregat Nord. El concurs està impulsat pels serveis de Promoció Econòmica dels ajuntaments de d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

La primera és la de Millor empresa creada a partir de l’any 2020. Té un premi de 2.000 per al guanyador i de 1.000 per al segon classificat.

Es valorarà l’originalitat de la idea de negoci, l´entrega de valors als consumidors, la diferenciació davant la competència i les accions de promoció, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.

La segona categoria és Millor empresa en relleu de negocis, dotada amb 2.000 i 1.000 euros per al primer i segon classificat, respectivament.

Es tindrà en compte la trajectòria de l’empresa, les accions de millora i transformació per la reactivació de l´activitat així com, el seu nivell de digitalització o les accions dutes a terme per assolir els ODS 2030.

La tercera categoria és la de Millor empresa en compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat, amb 2.000 euros per al primer classificat i 1.000 euros per al segon.

Els criteris per concedir el guardó seran les accions dutes a terme i destinades a la reducció de la demanda energètica mitjançant la implementació de tecnologies eficients, transició d´energies renovables o la implementació de sistemes de gestió energètica.

La quarta categoria és la de Millor idea jove de negoci. El premi de 2.250 euros està adreçat a treballs realitzats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior de centres d’ensenyament secundari.

Els projectes s’hi podran presentar de forma individual o en grups d’alumnes i podran participar tant alumnes matriculats el curs actual com en el curs anterior. Les persones interessades s’ han de posar en contacte amb Promoció Econòmica de la seva localitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article