El conseller d'Interior de la Generalitat lloa el nivell de seguretat de Santa Coloma de Cervelló

Política.

Un instant de la jornada.
Un instant de la jornada.

Joan Ignasi Elena, ha visitat la locaitat i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde, Jordi Bartolomé, el 1r tinent d'Alcaldia, David Quilabert i la 2a tinent d'Alcaldia, Maria Pau.

El conseller ha estat rebut per l'alcalde i regidors i regidores del consistori i una representació dels diferents cossos de seguretat que actuen al municipi, i ha signat el llibre d'Honor.

Durant la reunió s'han tractat assumptes relacionats amb la seguretat al municipi, i s'ha destacat com un fet positiu que l'índex de delictes al municipi tendeix a la baixa, amb una reducció del 10% dels fets delictius i amb una ràtio de delictes per mil habitants molt per sota de la mitjana de tot Catalunya, arribant gairebé a la meitat.

També han parlat de la situació d'inestabilitat que genera en les plantilles de la Policia Local dels municipis petits l'actual sistema de funcionament i contractació.

En aquest sentit, s'ha plantejat la possibilitat d'establir un procés de selecció unificat a la comarca del Baix Llobregat amb la constitució d'una borsa d'agents de Policies Locals per als municipis de la comarca que permeti agilitzar la contractació d'agents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article