El Pressupost de 2023 de l'Ajuntament d'Abrera ascendeix a un total equilibrat d’ingressos i despeses de 21.900.130,05€

Política.

Suposa un increment respecte al 2022 d’un 11,93%.
Suposa un increment respecte al 2022 d’un 11,93%.

Els comptes de l'Ajuntament d'Abrera per aquest any, amb una inversió de 1.724,42 € per habitant i any, incideixen sobretot en la millora del benestar mediambiental, amb l’execució de projectes sostenibles i d’estalvi energètic, la cobertura social de les famílies abrerenques, el manteniment de la qualitat del nostre espai públic i dels barris i la inversió en el Patrimoni arquitectònic municipal.

Lalcalde, Jesús Naharro, ha destacat que “el Pressupost General del 2023 ens permetrà dur a terme totes les polítiques prioritàries de l’Equip de Govern Municipal i continuar prestant els serveis que necessita la ciutadania”.

La regidora de Serveis Econòmics i recursos financers, Maite Novell, ha explicat que "el Pressupost 2023 contempla nous serveis com en l’àrea de les persones, nou punt de Salut Mental per a totes les edats, la implantació del model SIS (Servei d’intervenció Socioeducatiu), ampliant el nombre de places i la franja d’edat. Seguim dimensionant serveis com el Sad, la teleassistència i la implantació de la targeta moneder. Per tal d’atendre i dimensionar les necessitats de la ciutadania, en clau del nou model d’Abrera Municipi Cuidador".

També el Pressupost contempla el nou punt d’assessorament jurídic en matèria d’Habitatge de forma presencial a Abrera per totes i tots. I continuen treballant per tal de seguir garantint els subministres energètics a través del servei de Pobresa energètica que ofereix assessorament presencial a Abrera.

Així, destinen el 41,16% del pressupost a l'Àrea de Territori i Sostenibilitat; el 30,34% a l'Àrea les persones famílies, socioculturals i de lleure.; el 10,73% a l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Promoció Econòmica de l'Ocupació, Comerç i Turisme; el 10,11% a l'Àrea de Serveis Econòmics; i el 7,66% a l'Àrea de Serveis Generals i Atenció a la Ciutadania.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article