L’ actual alcalde d’ Esparreguera s’ apunta a liderar un tercer mandat

Política.

Rivas rep el suport unànime de l'agrupació socialista local i tornarà a ser el candidat a les eleccions municipals.
Rivas rep el suport unànime de l'agrupació socialista local i tornarà a ser el candidat a les eleccions municipals.

“És tot un orgull tornar a encapçalar la llista del PSC i poder seguir compartint aquest trajecte amb tota la família socialista d’Esparreguera. Gràcies a la vostra confiança i a la de tants veïns i veïnes hem aconseguit treure Esparreguera de la inestabilitat política, i això s’ha traduït en avenços tangibles com ara millores a la via pública i als equipaments o molta més inversió social”, ha explicat l’alcalde.

Rivas, que també és vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha afegit que es presenta perquè vol seguir “modernitzant i transformant” el municipi, però sobretot "per planificar i dissenyar l’Esparreguera de la propera dècada".

En aquest sentit, s’ha fixat dos propòsits: concretar una reforma integral de l’antiga N-2 en el seu pas pel municipi i recuperar el patrimoni històric de l’antiga Colònia Sedó. Eduard Rivas presentarà la seva candidatura a l’alcaldia el proper 28 de gener. Ho farà a l’Ateneu d’Esparreguera i acompanyat per Salvador Illa, primer secretari del PSC.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article