El Citilab de Cornellà acull fins el 30 de gener l’exposició “Transitar” sobre l’orientació educativa i professional

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

És un espai de reflexió, amb pistes i activitats que ens ajuden a saber on som, on volem anar i què ens cal treballar per arribar-hi.

El projecte recull l’essència de l’estratègia d’orientació de suport a les transicions educatives que impulsa Educació de la Diputació de Barcelona per lluitar contra l’abandonament escolar prematur i promoure l’educació al llarg i ample de la vida amb noves oportunitats educatives.

“Transitar” parteix d’un procés participatiu i creatiu que des dels inicis s’ha concebut com un procés d’orientació real per als seus participants i es nodreix de les aportacions de persones de diversos municipis que han participat en el projecte (Badia del Vallès, Centelles, Sant Vicenç dels Horts i Vilafranca del Penedès).

Els continguts neixen de les seves aportacions i prenen forma gràcies al treball d’un equip de vint joves creatius provinents de diverses escoles d’art, disseny i imatge, com a primera oportunitat professional.

La visita a l’exposició no segueix un itinerari marcat, el recorregut és lliure i es du a terme amb un full de sala que fa de mapa i que inclou propostes dinàmiques que ajuden a reflexionar sobre els seus continguts durant la visita.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article