El socialista Fernando Vicente vol conquerir l’ alcaldía d’ Olesa 14 desprès de la última vegada

Política.

Cal recordar que va ser amb el mètode de l’ anomenada sociovergència.
Cal recordar que va ser amb el mètode de l’ anomenada sociovergència.

L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i cap de l’Oposició al consistori, Fernando Vicente, ha estat escollit candidat a l’alcaldia. Vicente ha rebut el suport unànime de la militància en una assemblea extraordinària.

El candidat es mostrava agraït, “oltes gràcies, companyes i companys, pel vostre suport. Avui hem fet un pas molt important per fer possible el canvi que necessita Olesa. Només nosaltres, els i les socialistes, podem fer tornar la il•lusió i l’esperança a les nostres veïnes i veïns. Olesa porta massa temps resignada, sense un rumb clar i perdent oportunitats."

I continuava, "tenim un govern municipal que pren decisions al marge de les necessitats i els reptes que tenim. Per això és més necessari que mai que ens multipliquem per explicar la nostra alternativa. Tenim projecte, equip i experiència de gestió."

Però,sobretot, "tenim un objectiu molt clar: construir una Olesa per a tothom, és a dir, una Olesa que aprofiti totes les oportunitats, que generi prosperitat i, sobretot, que escolti la ciutadania per buscar solucions a les seves problemàtiques”, ha manifestat el candidat socialista.

Seran les segones eleccions per a Fernando Vicente com a candidat. Ell és llicenciat en Psicologia per la Universitat de Deusto, té un postgrau en Desenvolupament Econòmic Local per la Universitat Pompeu Fabra i un Màster en Gestió de Projectes de Cooperació i Ajuda Humanitària per la Universitat Oberta de Catalunya.

A més de ser el portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olesa, és conseller comarcal del Baix Llobregat. En l'actualitat porta la cartera d’Hisenda, Règim Interior, Acompanyament Local, Administració Electrònica i Agenda Urbana a la institució comarcal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article