Amb la finalització de les obres d’edificació al barri de Les Guardioles de Molins de Rei es lliuraran 61 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer

Societat.

Nova promoció d’habitatges públics.
Nova promoció d’habitatges públics.

A finals del primer semestre de 2023 finalitzarà la construcció d’una segona promoció d’habitatges públics de protecció oficial al barri de Les Guardioles.

Aquesta promoció compta amb 61 habitatges en règim de lloguer, dels quals 2 habitatges seran adaptats amb dos dormitoris, 10 habitatges d'un dormitori, 33 habitatges de dos dormitoris i 16 habitatges de 3 dormitoris.

D’aquests, 30 habitatges estan destinats a contingent general i la resta estan dirigits a col•lectius específics: 2 per persones amb mobilitat reduïda, 10 per joves menors de 30 anys, 9 per gent gran a partir 65 anys, 5 per famílies monoparentals o monomarentals i 5 per persones amb discapacitat a partir del 33%.

Per tal de poder optar a aquests habitatges cal tramitar la sol•licitud d’inscripció al Registre de Sol•licitants de Protecció Oficial de Catalunya, abans del 3 de febrer.

Formaran part de la llista totes aquelles sol•licituds inscrites degudament i acceptades pel Registre de Sol•licitants de Protecció Oficial de Catalunya.

L’inici del procediment d’adjudicacions serà a principis de maig per assegurar que totes les sol•licituds puguin estar inscrites i el sorteig es preveu per juny-juliol 2023.

Podeu consultar el procediment i tota la informació sobre aquesta promoció en el següent enllaç: https://www.molinsderei.cat/ambits/el-teu-habitatge/ i a la pàgina web de l’IMPSOL: https://www.amb.cat/es/web/habitatge

Recordar que fins ara s’han lliurat 86 habitatges de protecció oficial en règim de venda i que tots els propers habitatges de protecció oficial al barri seran en règim de lloguer.

Així, l’Ajuntament de Molins de Rei ha cedit a l’AMB i l’IMPSOL dues parcel•les més (R10 i R13) amb l’objectiu que es desenvolupin dues noves promocions de lloguer protegit de 44 i 35 habitatges respectivament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article