Ja està obert el termini per presentar candidatura als Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2023

Emprenedors.

Una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Empreses Procornellà, i per l’AMB per segon any consecutiu.
Una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Empreses Procornellà, i per l’AMB per segon any consecutiu.

L’objectiu és reconèixer i premiar les empreses més innovadores creades entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2022 a l’entorn metropolità.

Els guardons repartiran 18.000€ en metàl•lic distribuïts en tres categories: premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones, a la millor iniciativa empresarial per al comerç i el turisme i a la millor iniciativa empresarial per a la indústria 4.0.

Per presentar candidatura cal fer-ho entrant a la pàgina www.premismetropolitans.cat i hi ha de temps fins al 14 de febrer. Els participants poden presentar-se només a una de les categories i es requereix que siguin iniciatives innovadores i/o tecnològiques en fase de comercialització del producte o servei.

A partir d’ara comença el compte enrere per conèixer els guardonats de l’edició 2023 dels premis. Un cop conclosa la fase d’inscripcions el 14 de febrer, s’obrirà el termini per revisar candidatures entre el 15 i el 28 de febrer.

De l’1 al 7 de març, es farà pública una preselecció de màxim 30 candidats resultat d’una primera avaluació i del 13 al 17 de març es durà a terme la selecció dels darrers 9 candidats (3 per categoria).

Serà el 29 de març el moment per conèixer els tres projectes guanyadors en l’acte de lliurament dels Premis Metropolitans 2023 en L’Auditori de Cornellà. Tanmateix, les 9 empreses finalistes rebran un reconeixement especial per part de l’AMB i de Procornellà. 6.000€ per categoria.

Les iniciatives presentades hauran de complir una sèrie de requisits comuns: ser projectes innovadors i/o tecnològics, estar en fase de comercialització del producte o servei, tenir domicili fiscal o social a qualsevol municipi de l’àrea metropolitana de Barcelona i haver-se constituït en els darrers cinc anys. www.procornella.cat www.centredempresesprocornella.cat

També hauran de complir amb requisits específics per categoria. En el cas del premi a la millor iniciativa liderada per dones, caldrà que hi hagi una participació majoritària de dones en el capital social i en l’administració.

Pel que fa al premi a la millor iniciativa de l’àmbit del comerç i turisme, caldrà que l’empresa participant realitzi directament una activitat de comerç o de turisme o que la seva activitat tingui una aplicabilitat i/o impacte rellevant en aquests camps.

I per últim, el premi a la millor iniciativa de l’àmbit de la indústria, caldrà que l’empresa participant sigui una empresa manufacturera que faci servir tecnologies aplicades a l’anomenada Indústria 4.0 com són: IOT, blockhain, IA, robòtica, drons, realitat augmentada, big data, etc.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article