Reutilitzen aigua sobrant de la Pista de Gel per regar espais verds a Abrera

Societat.

Amb el desmuntatge de la instal•lació el gel de la pista s’ha emmagatzemat i s’ha utilitzat per a la rega d’espais verds.
Amb el desmuntatge de la instal•lació el gel de la pista s’ha emmagatzemat i s’ha utilitzat per a la rega d’espais verds.

El Parc de Can Morral ha acollit una nova edició del Parc de Nadal, amb la Carpa DiverEspai i la Pista de Gel, enguany més sostenible gràcies a la instal•lació d’un hort de plaques solars, que han subministrat energia.

També la reutilització d'aigua sobrant de la pista per regar el pati de l'Escola Ernest Lluch i altres zones enjardinades del municipi, i la replantació d'arbres per reduir les emissions de CO2, a la nova zona de pícnic d'Abrera.

La quantitat d’aigua total que s’ha gestionat per tots els dies que ha estat instal•lada la Pista de Gel al Parc de Can Morral ha estat de 20m3.

El gel sobrant, que diàriament s'ha recopilat i, en anys anteriors es llençava, enguany s'ha reutilitzat per a regar els arbres que hi ha plantats a l’Escola Ernest Lluch.

I quan s'ha desmuntat la Pista de Gel, el gel de la pista s’ha emmagatzemat i s’ha fet servir per a la rega d’espais verds del municipi. A més, a més, contribuieixen a la reducció d'emissions de CO2 a l'atmosfera amb la replantació d'arbres a la nova zona de pícnic d'Abrera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article