PSC i En Comú-Movem aproven un pressupost de 113M€UR dos milions seran per l’empresa municipal Procornellà i l'Institut Municipal de Radiodifusió

Política.

Una xifra que representa un 3,5% més respecte a l’exercici anterior.
Una xifra que representa un 3,5% més respecte a l’exercici anterior.

Es tracta d’un pressupost confeccionat amb criteris de prudència, tenint en compte els actuals escenaris d’incertesa actual, tant econòmics com socials, però sense deixar d’impulsar polítiques que millorin la qualitat de vida de les ciutadanes i els ciutadans de Cornellà.

El 60% de la despesa total serà sufragada amb recursos propis i la resta amb subvencions i transferències d’altres administracions. En aquest sentit, la despesa corrent augmentarà un 4,40% aquest any i el deute municipal es mantindrà en nivell zero.

Tot això tenint en compte el context actual, amb la taxa d’inflació més eleva de la darrera dècada, la qual cosa suposa un increment dels costos tant en l’adquisició de bens com en la gestió de serveis municipals.

Els comptes es van aprovar definitivament en el ple celebrat al mes de desembre, amb el vot favorable del PSC i d’En Comú-Movem Cornellà, el vot en contra d’ERC i Ciutadans, i l’abstenció de Podemos i la regidora no adscrita.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article