Unes 300 persones es van concentrar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell reivindicant millora del servei al Baix Llobregat Nord

Societat., Salut.

L’ ha convocat el comitè d'empresa i reclama millores en els serveis.
L’ ha convocat el comitè d'empresa i reclama millores en els serveis.

Les organitzacions sindicals que conformen el comitè d’empresa de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell havien convocat ahir al migdia una concentració davant l’Hospital de Martorell per denunciar “la penosa situació amb la qual el personal sanitari ha d’exercir les seves funcions”.

Comuniquen “una degradació permanent de la qualitat del servei i un cansament extrem dels i les professionals, tant físic com mental”. De fet, la concentració vol protestar per la situació que es viu tant a l’Hospital de Martorell com a diversos centres sanitaris del Baix Llobregat. El Fòrum Social del Baix Llobregat s’ha adherit a la convocatòria.

Les queixes a la comarca són provocades per la pèrdua de serveis dels CAPs, el retall en les programacions, tenir només un únic CUAP 24 hores a Sant Andreu de la Barca, o el funcionament del servei d’urgències de l’Hospital de Martorell.

A més el comitè del centre sanitari ha denunciat que, en alguns torns, han comptat tan sols amb un metge, quan hi havia d’haver un mínim de tres. També han recordat que per Nadal va morir un pacient esperant al box d’urgències.

Precisament, davant la preocupació pel servei que presta l’hospital comarcal, els municipis del Baix Llobregat Nord als quals dona servei han iniciat trobades amb la direcció del centre per compartir informació i canalitzar de forma conjunta les queixes i possibles millores que requereix la zona en l’àmbit sanitari.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article