L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament de Collbató i cap de l’Oposició Gemma Rodríguez escollida candidata a l’alcaldia

Política.

La candidata a la foto de família al centre de la imatge desprès d’ estar escollida de nou cap de llista.
La candidata a la foto de família al centre de la imatge desprès d’ estar escollida de nou cap de llista.

Rodríguez va rebre el suport unànime de la militància en una assemblea extraordinària que va comptar amb la participació del primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda.

“Gràcies, companys i companyes, pel vostre suport. En aquest mandat hem exercit una oposició molt constructiva i responsable, però ara cal fer un pas més. Per això, si soc escollida alcaldessa, em comprometo a recuperar la bona gestió municipal i a treballar per la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental de l’Ajuntament”, ha dit Rodríguez.

Que ha afegit que Collbató "necessita un revulsiu” i que “aquest només el podem garantir des del PSC, perquè nosaltres escoltem la ciutadania abans d’impulsar les polítiques públiques.”

Poveda, per la seva part, ha dit que Gemma Rodríguez representa a Collbató “les ganes de progrés per resoldre problemes i millorar la vida de la ciutadania des de la proximitat.”

Gemma Rodríguez treballa com a comptable en el sector privat, a més de ser la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Collbató és consellera comarcal de Turisme del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article