El consistori de Begues inverteix prop de 50.000€ en un bloc d'escalada davant del Parc de la Costeta

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

En una paret exterior del Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi i en l'ampliació del bloc d'escalada del Club Excursionista de Begues.

Entre finals de gener i principis de febrer, l'Ajuntament de Begues completarà la instal•lació de tres espais per a la pràctica de l'escalada a tres punts diferents del municipi, amb una inversió de prop de 50.000 euros.

Així, una part de la inversió es dedicarà a ampliar el bloc d'escalada (també anomenat búlder) que hi ha a la seu del Club Excursionista de Begues. Una altra part serà per a la instal•lació de dues vies d'escalada i ràpel per a infants a la paret exterior del pavelló esportiu Jaume Viñas Pi.

I una tercera part de la inversió es destinarà a un altre bloc d'escalada, de tres metres d'alçada, que s'instal•larà a la zona de serveis del carrer Camp dels Prats, davant del Parc de la Costeta i al costat de la zona d'entrenament tècnic, per a ús per part de persones de totes les edats.

Per a la definició del projecte, l'Ajuntament de Begues ha treballat en coordinació amb el Club Excursionista de Begues, amb l'objectiu de satisfer les necessitats detectades per l'entitat, alhora que es creen nous espais per a la pràctica esportiva a l'aire lliure.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article