Castelldefels rep la visita del Conseller d'Educació qui anuncia una nova baixada de ràtios al municipi

Societat., Política.

Cambray i Maresma en un instant distès de la trobada al consistori.
Cambray i Maresma en un instant distès de la trobada al consistori.

El Conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha ratificat la proposta de la taula de planificació per mantenir tots els grups classe i baixar la ràtio a 19 alumnes per aula el proper curs escolar.

El primer tinent d'alcalde de la ciutat, el republicà Jordi Maresma, ha manifestat durant la visita del conseller que agraïa "la visita del conseller a Castelldefels amb qui hem compartit l'estratègia educativa per la nostra ciutat i on des de la corresponsabilitat d'ambdues administracions treballem per un sistema educatiu inclusiu, equitatiu i de qualitat".

Seguidament ha donat la notícia sobre l'anunci del conseller a la reunió amb les direccions dels centres educatius de la ciutat manifestant que estaven "molt satisfets per l'anunci fet pel conseller d'una nova baixada de ràtio a les nostres escoles pel proper curs escolar, a 19 alumnes per aula a la i3, i el manteniment de tots els grups classe".

Josep Gonzàlez-Cambray ha estat rebut a l'Ajuntament per una delegació del consistori encapçalada pel primer tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Jordi Maresma, i ha visitat la seu dels Serveis Educatius de Castelldefels, on s'ha trobat amb les direccions dels centres educatius del municipi.

La recent arribada de 23 nous docents als centres educatius de la ciutat i les novetats del curs escolar 2022-23 han sigut també alguns dels temes tractats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article