El socialista Enric Carbonell “il•lusionat” per assolir el seu cinquè mandat com alcalde de Sant Esteve Sesrovires

Política.

Sant Esteve Sesrovires és un feu socialista al Baix Llobregat Nord amb nou legislatures governant.
Sant Esteve Sesrovires és un feu socialista al Baix Llobregat Nord amb nou legislatures governant.

Carbonell va agrair la confiança renovada dels militants i simpatitzants i va afirmar que “em presento perquè sento la il•lusió i les ganes del primer dia per transformar Sant Esteve”.

I va afegir: “El meu compromís és amb Sant Esteve i les seves veïnes i veïns. La ciutadania sap que al nostre municipi tenir un alcalde socialista és sinònim d’igualtat oportunitats, de generació de llocs de treball, de reactivació econòmica, d’habitatge social, de benestar, d’estabilitat i de progrés."

I continuava, "tenim un projecte que mira al futur amb optimisme i il•lusió, que obre les portes a tothom i que té la voluntat de sumar totes les veïnes i veïnes que volen que avancem i prosperem col•lectivament.”

L’alcalde va recordar també que ha estat un mandat “molt complex”, però va remarcar que “des del govern municipal hem estat sempre al costat de les veïnes i veïns intentant que ningú es quedés enrere i que la resposta a les múltiples crisis que hem viscut fos justa”.

La primera secretària de l’agrupació local, Roser Brosed, va dir que la candidatura de Carbonell representa “la solidesa del treball, la confiança, la capacitat d'arribar a acords i pactes, l'experiència, la capacitat de recuperar l’economia i la proximitat que ens demana la ciutadania.”

Enric Carbonell és alcalde de Sant Esteve des del 2017 (havia ocupat també el càrrec entre el 2006 i el 2015). En l'actualitat també és conseller comarcal del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article