Del 26 de gener al 8 de febrer del 2023 tindrà lloc al Campus del Baix Llobregat dues edicions de Mart XXI amb estudiants de sis poblacions de la comarca

Societat.

Arxiu. Un projecte d'acompanyament adreçat a alumnat de segon cicle d'ESO.
Arxiu. Un projecte d'acompanyament adreçat a alumnat de segon cicle d'ESO.

L'establiment d'una colònia marciana serà el centre d'interès d'un programa que intenta despertar vocacions científiques i tecnològiques, a través d'aquesta extraordinària experiència que permet acostar-los a la ciència des d'una perspectiva multidisciplinar, a més d'entroncar directament amb les àrees d'expertesa de les Escoles del Campus, l'EETAC i l'EEABB.

Després de dotze anys i vint-i-set edicions de missions successives al planeta vermell, les aules del Campus del Baix Llobregat s'impregnen de nou de la motivació, i la frescor de diferents activitats que permetran als i les participants formular hipòtesis basades en l'experimentació duta a terme als laboratoris de la universitat.

El programa Mart XXI, es desenvolupa en paral•lel als avenços tecnològics i científics. Les edicions d'aquest any incorporaran els drons a la investigació de les condicions del planeta vermell.

Enguany participaran 156 nois i noies procedents dels municipis de Castelldefels, Viladecans, Gavà, Vallirana, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts, un entorn proper al Campus i amb una experiència de participació d'altres anys que enguany ens acompanya promovent l'estimulació envers l'aprenentatge de ciència i tecnologia i les seves aplicacions pràctiques.

Les dues edicions tindran lloc del 26 de gener a l'1 de febrer, la primera; i del 2 de febrer al 8 de febrer, la segona, en les que el Campus rebrà la visita d'un l'alumnat que aportarà amb creativitat i curiositat les seves solucions per trobar vida a Mart.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article