ERC El Prat es reuneix amb el Conseller Cambray i el Director dels Serveis Territorials d’Educació, l’Albert Grau

Política.

Imatge de la trobada.
Imatge de la trobada.

El passat dijous 19 de gener, a les 11,30h, una petita representació d’Esquerra Republicana i del Jovent del Prat de Llobregat van fer una trobada amb el Conseller Cambray i el Director dels Serveis Territorials del Baix Llobregat, el Sr. Albert Grau, al barri de Sant Cosme.

Aprofitant que el Conseller visitava la ciutat, el portaveu a l’Ajuntament i candidat a l’Alcaldia del Prat, en Jordi Ibern, va traslladar diverses necessitats i inquietuds de l’àmbit educatiu local: nous centres educatius i ampliar oferta de graus formatius per facilitar que els nostres adolescents i joves puguin cursar els estudis escollits a la nostra ciutat.

D’aquesta trobada va sortir el compromís d’una propera trobada de feina, per tal de poder aprofundir en aquests temes i d’altres, abans de finals d’aquest mes de gener.

En Jordi Ibern es mostrava convençut que “El Prat pot ser millor,” tot afirmant que “els puntals per superar les desigualtats existents a la nostra ciutat passen per millorar l’educació, la sanitat i el món laboral.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article