Els dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran amb suport unànime del ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Política.

Expressen un posicionament clar front l'edatisme i la vulneració de drets de les persones grans.
Expressen un posicionament clar front l'edatisme i la vulneració de drets de les persones grans.

Amb el vot unànime de tots els grups polítics, el Ple del Consell Comarcal ha aprovat donar suport als 5 dictàmens del Consell Consultiu de la Gent Gran, que recullen importants reivindicacions de les persones grans del Baix Llobregat i expressen un posicionament clar front l’edatisme i la vulneració de drets de les persones grans.

La consellera de Feminisme, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos Núñez, ha presentat al Ple aquests dictàmens, fent valdre la important tasca que es realitza des del Consell Consultiu de la Gent Gran, i agraint l’esforç que duen a terme tant la tècnica de Gent Gran del Consell Comarcal, com els delegats i delegades que el formen.

Aquests dictàmens van ser aprovats per l’assemblea anual del Consell Consultiu celebrada el passat 15 de desembre de 2022, proposats per a la seva aprovació al Ple del Consell Comarcal, i posteriorment als plenaris dels ajuntaments de la comarca.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat va ser creat l’any 1995 com a òrgan de consulta i participació del conjunt de persones grans, així com de les entitats cíviques i de serveis socials relacionades amb els temes de vellesa de la comarca.

Entre les seves funcions es troben la realització d’informes, dictàmens, recomanacions i propostes, no preceptius, sobre els projectes normatius o d’altres accions que afectin les persones grans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article