La Síndica Municipal de Sant Feliu Julia Latorre ha rebut la medalla d'honor de la Generalitat

Societat.

La concessió d'aquestes distincions es va realitzat en el marc de l'acte del Dia de la Justícia, encapçalat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès.
La concessió d'aquestes distincions es va realitzat en el marc de l'acte del Dia de la Justícia, encapçalat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Va ser dilluns en un acte celebrat al Palau de la Justícia, en el marc del lliurament del Premi Justícia 2022, així com de medalles i mencions honorífiques atorgades a persones que s'han distingit per realitzar serveis excepcionals a la justícia.

El cap de l'Executiu va felicitar Julia Latorre i la resta de persones guardonades destacant que la seva tasca "contribueix a una justícia més garantista, plural, eficaç i feminista".

Entre d'altres fites professionals en la trajectòria de Julia Latorre, destaca el fet d'haver estat la primera dona fiscal d'Espanya i la primera dona degana dels Col•legis d'Advocats d'Espanya.

També ha estat degana del Col•legi d'Advocats de Sant Feliu, i en diferents períodes ha format part tant del Consell d'Advocats de Catalunya com del Consell General de l'Advocacia. A més, ha estat presidenta de l'Escola de Pràctica Jurídica i del Casino Santfeliuenc.

La Sindicatura Municipal de Greuges de Sant Feliu és una institució creada a iniciativa de l'Ajuntament l'any 2006 amb l'objectiu de garantir els drets fonamentals i les llibertats públiques dels santfeliuencs i les santfeliuenques, en relació a les actuacions de l'administració municipal i les seves competències.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article