Habilitat el Centre Cívic Frederic Mompou de Castelldefels com a alberg per les persones sense sostre davant l'episodi de fred

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

El servei es mantindrà, com a mínim, fins al proper diumenge 29 de gener (nit de diumenge a dilluns inclosa). Si el fred persisteix, es perllongarà. En cas contrari, es podria desactivar abans.

L'operatiu compta amb la col•laboració de Creu Roja, que aporta matalassos i mantes, i de Càritas, que ofereix roba de recanvi i productes d'higiene per les persones que ho necessitin.

Les persones sense sostre poden dormir i fer ús dels serveis i les dutxes del centre, a més de calefacció i vigilància. Precisament, el tema de la vigilància és un des aspectes més ben valorats pels usuaris del servei.

A Castelldefels, el Pla de Protecció Civil per onada de fred està en fase de prealerta i, des del passat dissabte 21, s'han registrat temperatures mínimes de 0,4 graus (estació meteorològica de Cal Ganxo) i de 0,6 graus (a l'estació meteorològica de l'Ajuntament). Segons les previsions meteorològiques, l'episodi de fred es pot mantenir fins diumenge 29.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article