La T-Mobilitat s’integra al Bus Urbà de Sant Esteve Sesrovires

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Les persones usuàries del bus urbà municipal de Sant Esteve poden utilitzar la T-Mobilitat en els seus trajectes. La integració forma part del desplegament gradual de la nova targeta a l’àrea de Barcelona.

Per implementar aquest sistema i poder validar els nous títols de transport, s’ha adaptat la tecnologia que porta el vehicle, tot i el canvi a digital, la T-Mobilitat conviurà amb les targetes magnètiques T-casual que poden comprar-se encara a l’ajuntament.

La T-Mobilitat es pot adquirir a les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM, als webs de T-mobilitat, TMB i FGC. I en format digital a les aplicacions T-mobilitat, TMB App i FGC T-mobilitat.

A banda de Sant Esteve, també s’incorpora al nou sistema el bus urbà de Gelida i diverses línies interurbanes que explota la mateixa companyia, la Hispano Llacunense, Hillsa.

També s’integren les línies dels Transports Urbans de Sabadell. Amb aquest desplegament, la T-Mobilitat arriba al 90% en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article