Triplica el nombre d’usuaris del servei d’autobús a demanda entre Sant Andreu de la Barca i Castellví de Rosanes

Societat.

A partir del primer de febrer es modifica l’APP per sol•licitar el servei.
A partir del primer de febrer es modifica l’APP per sol•licitar el servei.

El servei d’autobús a demanda, que es va posar en marxa ara fa un any, tanca aquest període amb un gran èxit i acollida per part dels usuaris. Amb la remodelació d’aquest servei, Sant Andreu de la Barca ha guanyat vuit estacions noves.

La línia comunica els barris de Can Sunyer i Valldaina de Castellví de Rosanes amb Sant Andreu de la Barca i s’ha convertit en un autèntic servei de bus urbà a demanda.

El servei a la demanda funciona de dilluns a divendres feiners i donat el seu èxit va incrementar el seu horari i presta servei també durant el migdia.

Les persones interessades han de substituir l’app que funcionava fins ara per Nemi, vàlida tant per iphone com android, els usuaris s’han de tornar a donar d’alta al servei, també es pot sol•licitar l’autobús trucant al telèfon 93 632 51 33.

Aquest nou servei, que presta l’empresa Soler i Sauret, forma part del sistema integrat de l’ATM de Barcelona, es vehicles estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda i l’Ajuntament ha sol•licitat a la Generalitat que un autobús elèctric presti aquest servei.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha recordat que l’autobús funciona com a línia urbana comunicant diversos barris de la localitat i han serveis com ara els centres de salut o l’oficina de Correus.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article