L’ Àrea d’Acció Social del Consell Comarcal ha organitzat un taller per a la prevenció de l’estrès en l’àmbit corporal i emocional

Salut.

En el marc del Programa de Benestar Emocional.
En el marc del Programa de Benestar Emocional.

Aquest primer taller, que s’ha dirigit a personal del Consell Comarcal, ha ajudat als i les professionals a aprendre a prevenir i detectar l’estrès conjugant cos i emocions.

Durant la sessió han après a detectar les respostes psicofísiques de l’estrès, i les causes i el desenvolupament de les somatitzacions, com pot una tensió emocional esdevenir un dolor corporal.

S’han realitzat exercicis per evitar tensions físiques i contractures i correcció de postures inadequades, i exercicis respiratoris, d’autoconeixement i s’ha impartit tècniques de sofrologia per contrarestar la resposta psicofísica de l’estrès en el cos i la ment.

El taller ha estat impartit per les docents Montse Espert, terapeuta corporal, professora de Moviment Integral, reeducació postural i sofròloga Caycediana, i Sandra Sánchez, coach, Intervenció Estratègica i sofròloga Caycediana.

El pròxim dijous 9 de febrer es durà a terme una nova sessió del taller per la prevenció de l’estrès en l’àmbit corporal i en l’àmbit emocional, podeu trobar més informació i fer inscripcions en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article