L'Hospitalet de la mà d'art urbà Rebobinart inaugura una obra mural de gran format situada al carrer de Peñíscola al barri de Can Serra

Cultura.

Arxiu.
Arxiu.

Durant el mesos de desembre i gener, les parets de més de 10 metres d'alçada i 40 metres d'allargada del carrer Peníscola, així com per la seva disposició espiral, han sigut l'escenari ideal perquè l'artista Alba Fabre hi realitzés un mural inspirat en un jardí vertical.

Fabre ha volgut intervenir aquest espai amb la natura com element principal, una obra que ens convida a reflexionar sobre la importància i l'impacte que tenen les zones verdes i la vegetació en l'entorn urbà.

Mitjançant un estil impressionista delicat però ple de força, el carrer de Peníscola s'ha convertit en un jardí verd ple d'ornaments florals que canvia de tonalitats i de llum provocat per la simulació de l'entrada del sol fins que aquest es pon.

L'artista ha volgut fer entrega als veïns, veïnes i altres vianants d'una experiència immersiva i única que pretén enriquir al màxim aquest espai de la ciutat.

Així doncs, aquesta producció impulsada per l'Ajuntament de L'Hospitalet i produïda per Rebobinart, ha sigut una clara aposta per la creació artística i el dinamisme dels espais públics a la vegada que pretén incidir en els processos de canvi de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article