En marxa el diagnosi i l’estratègia del Pla Local de Salut de Vallirana

Salut.

Dijous es va fer la presentació de la Diagnosi i l’Estratègia del Pla Local de Salut de Vallirana als regidors del consistori local.
Dijous es va fer la presentació de la Diagnosi i l’Estratègia del Pla Local de Salut de Vallirana als regidors del consistori local.

Un projecte que ha comptat amb la participació de la ciutadania i dels agents professionals, tècnics i socials del sector, i que ha servit per fer una fotografia de la situació actual de Vallirana i establir els reptes que seran la guia per a la creació d’accions per a millorar-la.

El Pla Local de Salut recull, per tant, un anàlisi i un full de ruta, establint una priorització de necessitats per assolir un municipi més saludable.

Per assolir aquestes conclusions, es van fer tallers participatius i enquestes a través de les quals s’ha fet una anàlisi transversal que permetrà crear i impulsar les accions que permetin donar resposta a les inquietuds de la ciutadania a través de l’anàlisi realitzat per l’empresa Etcèteres a través de la subvenció del recurs atorgat per la Diputació de Barcelona.

Des de l’Ajuntament volem agrair la participació ciutadana i la de tots els agents que han format part d’aquest projecte i us encoratgem a seguir cooperant de manera transversal en la creació de les futures accions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article