Records Ferroviaris una mostra organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels FGC es pot visitar a Martorell Central fins al 31 de març

Cultura.

Una imatge de la mostra.
Una imatge de la mostra.

Aquesta, transporta les persones visitants a un viatge a través del llegat i les experiències que formen part de la memòria col•lectiva de l'equip humà de Ferrocarrils i de les persones usuàries que han format part de la seva història.

Prop de 100 fotografies i els relats de les experiències viscudes permeten conèixer la visió del servei ferroviari en primera persona. L'exposició es podrà visitar fins al 31 de març a Martorell Central en l'horari de servei d'aquesta estació de la línia Llobregat-Anoia.

La mostra es va exposar per primera vegada a la Regidoria del Districte I de l'Hospitalet de Llobregat durant el mes d'octubre del 2018, amb motiu de la 3a Setmana de la Gent Gran de l'Hospitalet.

L'any 2019 es va poder visitar, d'abril a juny, al Col•legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, i aquest mes s'ha exposat durant quatre dies a l'espai Can Comamala de Sant Vicenç dels Horts.

Ferrocarrils manté un conveni amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes a través del qual es vehicula la cessió del local social, el suport legal i la difusió interna de les activitats que organitza. Aquesta exposició posa en valor el vincle i la col•laboració entre ambdues entitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article