Dani Ribas ex cap de llista de JuntsxSvh tindrà un lloc destacat a la coalició de Vicentins pel Canvi i ERC “Junts per Sant Vicenç”

Política.

Cop d' efecte de l' anterior alcaldessa vicentina.
Cop d' efecte de l' anterior alcaldessa vicentina.

En una carta oberta adreçada dilluns passat a tots els vicentins i vicentines, Maite Aymerich, cap de llista de Junts x Sant Vicenç (Vicentins pel Canvi + ERC) es mostrava partidària d'obrir la candidatura a sensibilitats més diverses.

A l'escrit, posava en relleu el gran nombre de "vicentins i vicentines de conviccions profundament democràtiques i preocupats per la gestió del municipi que van votar opcions que no van obtenir representació".

A partir dels aprenentatges del 2019, Junts x Sant Vicenç fa una aposta per incorporar talent i sensibilitats més diverses a la seva candidatura pel 28 de maig d'enguany.

La voluntat és representar millor els vicentins i les vicentines i que cap vot demòcrata i de canvi es perdi pel camí. És per això que avui la candidatura ha anunciat que qui va ser cap de llista de Junts per Catalunya el 2019, Dani Ribas, s’incorporarà en una posició destacada de la llista dels republicans. L’assemblea de la formació ho ha de validar en els propers dies juntament amb els altres noms proposats.

En un video publicat a les xarxes socials, Maite Aymerich i Dani Ribas han explicat que han estat treballant conjuntament en els darrers mesos i constaten els punts en comú i les ganes de sumar per guanyar les properes eleccions municipals.

Ribas és mestre i en l’actualitat fa de director de l’escola de primària La Immaculada. També està vinculat al Club d’Handbol Sant Vicenç. Maite Aymerich i el seu equip també han mantingut contactes amb les persones que estan formant la candidatura de Junts per Catalunya en l’actualitat, algunes de les quals provinents de l’espai de SOM.

Aymerich ha plantejat la possibilitat d’analitzar conjuntament les propostes programàtiques per tal de trobar espais de treball compartits i també la incorporació d’una persona de Junts per Catalunya en un lloc rellevant de la llista de Junts x Sant Vicenç, en la mateixa línia de sumar esforços. Aquest oferiment ha estat rebutjat, però Junts x Sant Vicenç no renuncia a treballar escenaris futurs de confluència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article