FEM Sant Andreu es reuneix amb el conseller d’Interior Joan Ignasi Elena

Política.

Per traslladar-li les inquietuds i la sensació generalitzada d'inseguretat que tenen els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca.
Per traslladar-li les inquietuds i la sensació generalitzada d'inseguretat que tenen els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca.

En aquest sentit el conseller, va assegurar que el Departament d’Interior seguirà incrementant la plantilla del cos dels Mossos D’Esquadra fins arribar als 22.000 efectius a tot el territori.

Per altra banda, va puntualitzar que la presència de policia al carrer pot ajudar a reduir aquesta sensació d’inseguretat però que existeixen altres mecanismes i polítiques per a millorar-la, en paraules del conseller Elena, ”les polítiques de manteniment, la neteja i la cura de la ciutat, té molt a veure amb una cosa que es molt rellevant per a la vida dels veïns i veïnes , que es la percepció de seguretat.”

Després de la reunió de feina, el conseller Elena acompanyat de l’alcaldable per Fem Sant Andreu, Marc Giribet, així com la resta de regidores i regidors del Grup Municipal, van fer una volta per alguns dels barris del municipi, conversant amb alguns establiments comercials.

Per acabar hi va haver una trobada entre les entitats i associacions de veïns del Sant Andreu de la Barca, on van traslladar de primera mà les seves inquietuds al conseller Elena i al grup municipal de Fem Sant Andreu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article