Les i els principals candidates i candidats a les municipals del PSC es deixen veure a Viladecans

Política.

Foto de família amb candidates i candidats.
Foto de família amb candidates i candidats.

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, afirmava diumenge al Baix Llobregat que, “els ciutadans han de buscar la utilitat del vot per decidir si volen seguir igual o obrir un temps nou. Tornar a un passat de Trias i de Colau o apostar pel futur.”

En concret, mirant a la capital de Catalunya, assegurava que, “cal posar Barcelona en marxa per posar Catalunya en marxa. La ciutadania de tot Catalunya haurà de decidir al seu moment si vol una Catalunya paralitzada que mira pel retrovisor al 2017 o una Catalunya que mira endavant i prospera”.

Durant la seva intervenció a la reunió del Consell Nacional celebrada a Viladecans, Salvador Illa també ha assegurat que “a la política no s’hi està per ser simpàtic, sinó per resoldre problemes.”

Declarava que, “Fa molt bé el govern d’Espanya i el president a no prendre’s a broma la moció de censura. Ja van dues mocions, amb guerra i pandèmia. Cal prendre’s seriosament la ultradreta i la dreta que parla amb ells, que s’hi asseu i governa amb ells, la del senyor Feijóo”.

Davant d’ells, ha dit que, “nosaltres som els de la política realista, valenta, de resultats, inclusiva i respectuosa: la bona política, la política útil com la que fan el president del govern i els nostres ministres”.

“Fem política de fets, per a tota la gent, no només per a la gent de bé. A Catalunya sabem de què va, això. Els socialistes som de Tarradellas, que des del balcó de la Generalitat es va dirigir a tots els ciutadans de Catalunya. Els que van venir després donaven carnets de mals i bons catalans. Qui és la gent de bé, senyor Feijóo?.”

I finalitzava, “a Catalunya, Espanya i Europa hi ha ciutadans que viuen en un estat de dret i que compleixen les lleis. Es governa per a tots els ciutadans”, ha afegit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article