Des de PIMEC Baix Llobregat l ’Hospitalet s’ anima al territori a presentar la seva candidatura als Premis Pimes

Economia.

Arxiu. Els guardons de la 36a edició es lliuraran el pròxim 27 de juny al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).
Arxiu. Els guardons de la 36a edició es lliuraran el pròxim 27 de juny al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

La patronal ha animat les mipimes del territori a presentar la seva candidatura, fins al 5 de maig, per poder optar als guardons de la 36a edició dels Premis Pimes, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022.

Per segon any consecutiu, l’esdeveniment se celebrarà el pròxim 27 de juny per commemorar el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses de les Nacions Unides. Enguany l’acte tindrà lloc al Centre de Conveccions Internacional de Barcelona (CCIB).

El president dela patronal Joan Soler, ha fet una crida a la participació: “Al llarg del 2022 les nostres pimes han demostrat resiliència, han innovat i han fet passes endavant en matèries tan importants com la sostenibilitat i la digitalització”.

A més, ha recordat que el territori és un dels principals motors econòmics de Catalunya gràcies al seu teixit productiu, el qual considera que mereix “que la seva tasca sigui reconeguda i donada a conèixer per servir com a exemple de cas d’èxit i encoratjar altres activitats similars a seguir les seves passes”.

Les empreses poden presentar candidatura a qualsevol de les candidatures següents: • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Microempresa • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Petita Empresa • Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Mitjana Empresa • Premi MIPIME al Desenvolupament Sostenible • Premi a la Qualitat Lingüística al Món Empresarial (amb la col•laboració del Departament de Cultura).

Un Jurat format per personalitats de l’àmbit de l’economia, les institucions i la comunicació deliberarà les candidatures guanyadores. Durant el decurs de la nit dels Premis Pimes 2023 també es reconeixeran altres iniciatives empresarials en diferents àmbits: Associacionisme empresarial català, Comerç, Persones Autònomes, PIMEC Joves, Premi Fundació PIMEC a la Segona Oportunitat Empresarial i Premi DIPLOCAT a la projecció internacional.

Com sempre, el sopar anual de PIMEC tindrà caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana.

Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport a les persones que busquen una segona oportunitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article