Aprovat el Pla Local de Salut de Vallirana

Salut.

També es va aprovar una modificació de crèdit per executar els projectes dels Pressupostos Participatius i per incrementar la partida del Pla de Barris.
També es va aprovar una modificació de crèdit per executar els projectes dels Pressupostos Participatius i per incrementar la partida del Pla de Barris.

La sessió del Ple Ordinari d’ahir 23 de febre, va aprovar entre els diferents punts de l’ordre del dia, el Pla Local de Salut, que podeu consultar en aquest mateix web (https://www.vallirana.cat/actualitat/pla-local-de-salut) i que mostra la diagnosi i estratègies relatives als diferents camps de la salut i el benestar.

El Pla es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups excepte el vot contrari d’ECP. El ple també va aprovar, la modificació de crèdit que ha de permetre iniciar tots els processos per executar les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius.

Es fa un moviment de pressupost de la partida general dels Pressupostos Participatius a les partides d’aplicació correcte per als diferents projectes.

També, fruit d’un excés de finançament per ajuts rebuts d’estaments com a Consell Comarcal i a Diputació, es destinaran 382.770 € al Pla de Barris per a asfaltatge, voreres i pacificació.

Aquesta modificació de crèdit va comptar amb els vots favorables de tots els grups excepte l’abstenció d’ECP. Entre els altres punts aprovats destaquem la verificació del text refós de la modificació puntual del Pla d’Ordenació de Vallirana de la zona al voltant de l’edifici de l’Escut. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article