Salvador Illa es desfà en elogis envers Javier González candidat del PSC Martorell

Política.

Els socialistes tenen a Martorell un feu governat per Junts amb majoria absolutísima.
Els socialistes tenen a Martorell un feu governat per Junts amb majoria absolutísima.

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha participat aquest diumenge en l’acte de presentació de Javier González com a candidat socialista a l’alcaldia de Martorell.

L’acte s’ha celebrat a la Sala Muxart del Centre Cultural de la ciutat i ha comptat amb una presència multitudinària de veïnes i veïns del municipi. En un diàleg moderat per la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Martorell, Remedios Márquez,

Illa i González han abordat tres qüestions en les quals el govern de Martorell no està duent a terme una bona gestió: la sanitat; la convivència i la seguretat ciutadana; i la formació i el treball com a palanques de generació d’oportunitats i de prosperitat.

“El Javier representa la cultura de l’esforç, el respecte i la voluntat de sumar per tal que entre totes i tots Martorell avanci. Coneixeu bé la seva trajectòria: ve d’una família molt humil i ningú no li ha regalat mai res. És una persona que té des de fa anys un compromís social i polític; ja ha estat regidor i, per tant, coneix com funciona l’Ajuntament; i és enginyer de formació, és a dir, que abans de parlar, escolta. És, doncs, la nostra millor targeta de presentació”, ha expressat Illa, que ha recordat també la importància que té pel PSC el món municipal.

Per la seva part, Javier González ha agraït a Illa la seva participació en l’acte: “Moltes gràcies, Salvador, per haver vingut a Martorell. Necessitem reinventar la nostra ciutat i construir una Martorell igualitària, saludable, sostenible i avançada. Aquest és el nostre objectiu i tenim ben clars els nostres referents: el president Pedro Sánchez, que està impulsant polítiques molt valentes a Espanya i Salvador Illa, que serà el proper president de la Generalitat de Catalunya.”

D’entre els compromisos adoptats per l’alcaldable socialista en destaquen la lluita per un CAP amb cobertura nocturna; la modernització del reglament de convivència ciutadana per tal d’adaptar-lo als nous temps i donar resposta, "als problemes d’inseguretat que estan emergent," i la introducció de canvis en el mercat laboral local per tal de revertir l’atur (el de Martorell és el més elevat del Baix Llobregat) alhora que generar llocs de treballar de qualitat tot aprofitant les oportunitats que suposen la transformació digital i ecològica i l’eficiència energètica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article