ERC Martorell aconsegueix una injecció de 32M€UR per l’ Hospital Sant Joan de Deu que presta servei al Baix Llobregat Nord

Política.

Malgrat que el president del patronat de l’ Hospital és l’ actual alcalde (Junts per Martorell) la solució ha vingut per les bones gestions del republicans.
Malgrat que el president del patronat de l’ Hospital és l’ actual alcalde (Junts per Martorell) la solució ha vingut per les bones gestions del republicans.

El candidat a l'alcaldia d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Martorell, Souli Messaoudi, i el diputat santandreuenc al Parlament de Catalunya, Jordi Albert, acompanyats de la resta de persones portaveus i candidates d'ERC dels municipis afectats pel servei de l'Hospital, han presentat l'aportació que el Departament de Salut ha hagut d'exercir per rescatar l'Hospital i el servei públic que presta degut a la pèssima gestió de l'Ajuntament de Martorell i del Patronat de la Fundació, presidit per l'alcalde Xavier Fonollosa.

El Govern ha aprovat autoritzar el Departament de Salut a destinar més de 32 milions d’euros per reformar i ampliar l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell amb la finalitat de promoure la millora d’una infraestructura clau per al sistema públic de salut.

En aquest sentit, l’acord autoritza Salut a concedir una subvenció a la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, a través de la subscripció d’un conveni, destinat a finançar les obres de reforma i ampliació del centre per tal de poder atendre la demanda assistencial de forma ajustada a la previsió de població de futur, així com de millorar les seves instal•lacions.

El projecte preveu actuacions de reforma en el 90% de l’espai de l’hospital, l’ampliació de l’edifici actual i també la construcció d’un nou edifici per a l’atenció ambulatòria, que acollirà les consultes externes, els gabinets i l’hospital de dia, tant mèdic com oncològic, amb espais més amplis i confortables.

Amb el conjunt d’aquesta intervenció, l’hospital incrementarà un 25% la superfície útil i passarà dels 13.300 m2 actuals als 16.500 m2, cosa que li permetrà augmentar la seva capacitat resolutiva.

Les obres dotaran el centre d’un quiròfan més, una sala de dilatació addicional i més llits d’hospitalització, així com l’ampliació de l’àrea d’urgències amb 19 boxes més, un 63% més dels que té actualment.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article