L’ actual alcaldessa de Sant Andreu de la Barca es veu capacitada per “liderar una ciutat que ho té tot perquè li vagi bé”

Política.

Una imatge de la presentació.
Una imatge de la presentació.

Alba és alcaldessa amb la fórmula que es repeteix constantment al PSC del Baix Llobregat, l’ actual alcalde/dessa dimiteix a mitja legislatura perquè la número dos ocupi el càrrec fins les següents eleccions,,tal com han fet els últims anys, el mateix Sant Andreu, Sant Boi, Sant Joan Despí i Gavà.

Ana Alba va afirmar que vol seguir sent alcaldessa de Sant Andreu “per liderar una ciutat que ho té tot per progressar i prosperar. Estem en una ubicació immillorable: entre el Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell, l’Aeroport del Prat, el Port de Barcelona i la Zona Franca."

I continuava, "stem captant noves empreses, generant ocupació de qualitat i creant sinergies amb els diferents sectors de la ciutat per retenir el talent que hi ha. Tenim un desenvolupament territorial i econòmic molt potent i ho tenim tot perquè ens vagi bé.”

Alba ha afegit que el projecte socialista ha estat “cabdal” perquè Sant Andreu es trobi on està actualment: “Hem construït un projecte que ha situat i situa les persones al centre de l’acció política. El nostre és un govern municipal que treballa per la igualtat i l’equitat econòmica."

Que està, "al costat dels comerços locals; que fomenta la transició ecològica i energètica instal•lant plaques fotovoltaiques a les escoles; que promou un transport públic sostenible; que dedica els recursos econòmics que calen a les escoles bressol; que entén la seguretat ciutadana com una qüestió de llibertat; i que manté nets i cuidats els 40 parcs infantils de la ciutat.”

D’altra banda, l’alcaldessa i candidata a la reelecció ha remarcat que “les i els socialistes de Sant Andreu de la Barca estem per sumar i no per dividir. Sumem els coneixements, les idees i els projectes de la ciutadania perquè anem amb ella de la mà. M’il•lusiona molt el camí que estem fent totes i tots plegats. Per això, vull seguir treballant per la vostra felicitat i el vostre benestar des de l’alcaldia.”

Per la seva part, Eva Granados ha donat el seu suport a l’alcaldessa: “L’Ana té l’energia, les ganes i el suport de la ciutadania. I això és pels valors socialistes que té.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article