Les 800 signatures recollides pel PSC Martorell demanant la millora del CAP Buenos Aires arriben al Parlament

Política.

Els socialistes ho reclamen després d’ aprovar els pressupostos a ERC sense  haver posat aquest tema com a prioritat per donar el seu vot a favor.
Els socialistes ho reclamen després d’ aprovar els pressupostos a ERC sense haver posat aquest tema com a prioritat per donar el seu vot a favor.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Martorell, Javier González, ha portat al Parlament les més de 800 signatures de veïnes i veïns recollides al municipi.

Recornat que el que reclamen, "són millores a la ciutat en matèria sanitària: el restabliment de les urgències nocturnes al CAP de Buenos Aires, l’ampliació del servei de pediatria en aquest ambulatori, i l’augment de recursos per tal que els professionals sanitaris tinguin els mitjans necessaris per poder dur a terme la seva tasca."

L’alcaldable socialista ha dit que “hem vingut al Parlament a dir alt i clar que Martorell no disposa dels recursos sanitaris que necessita la ciutat”.

D’altra banda, González ha celebrat que la setmana passada el govern català anunciés, (per la pressió d' ERC Martorell), que destinarà 32 milions d'euros per millorar i ampliar l'Hospital de Martorell, però ha remarcat que “no podem esperar 10 anys, que és el temps que durarà l'obra”.

“Necessitem fets concrets, i menys anuncis i proclames que és al que ens tenen acostumats els governs catalans dels darrers 10 anys. Per això, emplacem el govern de Martorell a reclamar a la Generalitat un pla de xoc a curt termini que millori l'atenció que necessita actualment la ciutadania”, ha afegit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article