La Xarxa de negocis Cambra l’ Hospitalet ha permès generar un negoci al territori de gairebé 60.000€ en conjunt

Economia.

La iniciativa, que ja porta un any implantada al territori, ha propiciat el tancament de 100 accions de negoci.
La iniciativa, que ja porta un any implantada al territori, ha propiciat el tancament de 100 accions de negoci.

Concretament, el grup de treball de la Xarxa ubicat a l’Hospitalet compta amb una trentena d’empresaris/es i autònoms/es actius que es reuneixen setmanalment amb l’objectiu de compartir oportunitats de negoci i teixir sinergies en pro del desenvolupament empresarial. De fet, el grup ha organitzat al llarg d’aquest primer any més de 40 reunions de treball.

Fruit d’aquesta quarantena de trobades setmanals, que setmanalment se celebren a la seu de la Cambra territorial, a la Gornal Activa, s’han pogut tancar més de 100 negocis territorials que en global han generat una xifra total de negoci de 57.828 euros. Aquesta quantia és resultat de sumar el valor generat per cada transacció tancada entre els membres en el marc de la plataforma.

En aquest sentit, la Xarxa de negocis Cambra va celebrar el passat mes de gener la jornada Xarxa Addictes, una iniciativa per fer balanç de l’activitat sorgida en el marc de la plataforma i que va destacar aquells membres més actius del territori.

Així, l’espai de negoci va reconèixer l’activitat i l’impuls dels empresaris Ricard Arriaga d’Action Coach, com el membre amb més activitat de la Xarxa, i Toni Moriana de Assemercat, com el que més oportunitats de negoci ha generat en el marc de la iniciativa.

No obstant això, en termes globals, la Xarxa ha contribuït a generar negoci per valor de més d’1 milió d’euros, fruit de les més 500 iniciatives de negoci tancades a través del projecte. L’aposta aglutina més de 130 empresaris i empresàries actius distribuïts en fins a set grups de treball.

A més, el dinamisme de la Xarxa s’ha materialitzat també en què s’han organitzat més de 180 jornades de treball per forjar aliances i compartir oportunitats de negoci.

En el cas de l’Hospitalet, el projecte va incorporar, ara fa pocs mesos, un nou grup de treball per donar cobertura l’àrea nord del Baix Llobregat.

Concretament, es va habilitat un grup de treball a Sant Feliu de Llobregat amb el propòsit de reunir empresaris i empresàries setmanalment amb la mateixa filosofia que ho fa el grup de l’Hospitalet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article