L’ 11 per cent de les empreses que opten a la 36a edició dels Premis Pimes són del Baix Llobregat

Economia.

En total són 8 empreses de la comarca que opten als guardons.
En total són 8 empreses de la comarca que opten als guardons.

Les 27 personalitats que formen part del Jurat dels Premis Premis s’han reunit dijous al Palau de Pedralbes per estudiar i fer la deliberació corresponent de les 73 candidatures finalistes de les 96 presentades.

Al llarg de la trobada, el president de PIMEC, Antoni Cañete, ha celebrat l’increment de la participació: “És una sorpresa molt positiva l’augment de candidatures en comparació amb l’any anterior, ja que el 2022 es van presentar 53 mipimes” i, per tant, enguany es compta amb un 80,1% més d’empreses que volen optar als guardons.

Aquest any, la 36a edició dels Premis Pimes reconeixerà les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l'any 2022 amb diferents modalitats: Premi Pime més Competitiva amb categoria de micro, petita i mitjana empresa, Premi a la Qualitat Lingüística al món empresarial i el Premi als Valors al Desenvolupament Sostenible.

El 14% de les candidatures que opten als premis ho són per la categoria de Qualitat Lingüística; el 52% opten als premis en la categoria de Pime més Competitiva; i el 34% opten per la categoria de Valors al Desenvolupament Sostenible.

Per territoris, el 16% de les empreses que opten als Premis són de Barcelona (12); el 11% del Baix Llobregat (8); el 4% del Maresme – Barcelonès Nord (3); el 14% del Vallès Occidental (10); el 15% del Vallès Oriental (11); el 12% de la Catalunya Central (9); l’11% són de Tarragona (8); el 6% de Girona (4); i l’11% de Lleida (8).

Quant als sectors econòmics que representen les candidatures proposades, 8 pimes provenen de l’alimentació; 5 de la construcció; 6 del sector de la formació; 2 del comerç, 4 de l’hostaleria i la restauració; 12 de la indústria; 6 del sector sanitari; 3 de l’agricultura, 3 de la cultura, 13 dels serveis; 5 de les TIC, 2 de la moda, i 4 del transport i la logística.

El sopar solidari anual de PIMEC, que servirà de marc per lliurar els Premis Pimes, serà aquest any el 27 de juny al Centre de Convencions Internacional de Barcelona i, un cop més, la trobada tindrà caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana.

Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article