L’institut El Calamot de Gavà ha resultat guardonat amb un dels premis ImpulsFP del Baix Llobregat

Emprenedors.

Concretament a la categoria d’excel•lència docent pel projecte ABP Concurs d’Aparadors d’Espàrrecs de Gavà.
Concretament a la categoria d’excel•lència docent pel projecte ABP Concurs d’Aparadors d’Espàrrecs de Gavà.

Aquesta és una activitat que es prepara i es presenta durant el Temps d’Espàrrecs i s’encabeix dins del Mòdul de Síntesi del CFGM d’Activitats Comercials des del curs 2021-22.

El seu producte final és el disseny i muntatge d’un aparador d’un comerç de Gavà inspirat en el producte local, l’espàrrec, en el marc de la Fira.

Per tal de potenciar la creativitat, l’alumnat realitza una sèrie d’activitats i tallers per conèixer el producte, des del seu conreu fins a la seva comercialització. Els premis impulsFP són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya.

Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió…en definitiva millorant la qualitat de l’ensenyament.

Cal esmentar també que l’ Institut Illa dels Banyuls del Prat, ha obtingut el 1er premi projecte emprenedoria AEROPORT, el 3er premi innovació GS GUIA I TURISME i el 1er premi excel•lència docent FONTA.

I per altra banda, l’ INS Esteve Terradas de Cornellà, ha obtingut el 1r premi d'innovació de GS amb CornellaPot per estudiar una moneda local i Tramiservice amb el 2n premi d'emprenedoria de GM.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article