Reforcen el servei dels FGC entre Martorell i Plaça Espanya amb motiu del Festival Sónar

Cultura.

Arxiu.
Arxiu.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà aquest divendres i dissabte, a la nit, i dissabte i diumenge, al matí, el servei de trens de la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar 2023, que se celebrarà als recintes de Fira Montjuïc i Fira Gran Via del 15 al 17 de juny.

Les estacions d’FGC de Plaça Espanya i Europa | Fira uneixen els dos punts neuràlgics del festival en només sis minuts de trajecte i tres estacions i convertiran la línia Llobregat-Anoia en la via més directa per connectar els dos recintes: Fira Montjuïc, on tindrà lloc el Sónar de Dia; i Fira Gran Via, on se celebrarà el Sónar de Nit.

Per facilitar el desplaçament en transport públic del públic assistent, Ferrocarrils afegirà circulacions especials tant de la línia L8 (Molí Nou) com de la línia S8 (Martorell Enllaç).

Així mateix, FGC reforçarà algunes circulacions amb trens de 6 cotxes, per tal d’incrementar l’oferta de places davant l’augment de demanda previst. Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article